Μεταπηδήστε στο περιεχόμενο

«Πρώτη μας φροντίδα, η ποιότητα»

Έχουν περάσει 77 χρόνια από τότε που ο Ιωάννης Αναστασόπουλος συνόψισε σε αυτή την τόσο λιτή, αλλά περιεκτική, φράση τη φιλοσοφία της εταιρείας «ΚΡΙΝΟΣ». Έκτοτε έχουν αλλάξει πολλά.

Η εταιρεία μεγάλωσε, ωρίμασε, εξελίχθηκε, εκσυγχρονίστηκε.

Τρεις γενιές μετά, στην εταιρεία «ΚΡΙΝΟΣ» εξακολουθούμε να υπερασπιζόμαστε αυτή την φιλοσοφία δημιουργώντας συνεχώς προϊόντα υψηλής ποιότητας των οποίων οι πρώτες ύλες προέρχονται αποκλειστικά από την ευρύτερη περιοχή της Αχαΐας.

aigio_krinos
Αναπαραγωγή Βίντεο

Συνεχίζουμε να επενδύουμε στο μεγαλύτερο μας κεφάλαιο: Τους ανθρώπους μας. Στην «ΚΡΙΝΟΣ» φροντίζουμε για την εκπαιδευτική τους εξέλιξη σε θέματα τεχνολογίας και διαχείρισης ενώ παράλληλα παρακολουθούμε στενά τις τεχνολογικές εξελίξεις στο χώρο της  εμφιάλωσης. Οι άνθρωποι είναι η δύναμή ΜΑΣ!. 

Τηρώντας πάντα τη δέσμευση μας στην ποιότητα, η εταιρεία «ΚΡΙΝΟΣ», συνεχίζει τη δυναμική της πορεία στο μέλλον, αναπτύσσοντας περαιτέρω τις εξαγωγικές της δραστηριότητες αλλά και την παρουσία της σε ακόμη περισσότερες περιοχές της Ελλάδας. Από το σύνολο της παραγωγής της «ΚΡΙΝΟΣ», το 70% εξάγεται σε χώρες της Ε.Ε αλλά και της Μέσης Ανατολής.

krinos_company
Η “Ι.Κ. Αναστασόπουλος & Υιός Α.Ε.”-ΚΡΙΝΟΣ είναι η μόνη αμιγώς ελληνική εταιρεία που συνδυάζει τρεις κλάδους παραγωγής και εμφιάλωσης με μακρόχρονη εμπειρία:

Η υψηλή και σταθερή ποιότητα των προϊόντων μας διασφαλίζεται με την πλήρη εναρμόνιση μας με το Σύστημα Διαχείρισης Ασφάλειας Τροφίμων EN ISO 22000:2018.

tuv_logo_krinos
krinos_company

Τα γυάλινα καμπυλωτά μπουκάλια μπαίνουν στις γραμμές παραγωγής με δυναμική 20.000 φιάλες την ώρα!

krinos_company
krinos_company

Ο διαλεχτός φρέσκος φυσικός χυμός (για τις λεμονάδες και τις πορτοκαλάδες) από Ελληνικά εσπεριδοειδή του τόπου μας μπαίνει στα καζάνια μας προσθέτοντας εξαιρετικής ποιότητας φυσικό μεταλλικό νερό και ζάχαρη!

Στη συνέχεια συμπληρώνεται υψηλής ποιότητας ανθρακικό όποτε χρειάζεται!

Και στο τέλος μπαίνουν σε σειρά μέσα στα υπέροχα, μικρά, χαρούμενα, χρωματιστά χαρτοκιβώτιά τους!
Και φτάνουν σε εσάς γεμάτα αγάπη και φροντίδα!

krinos_company

- Εταιρικά Νέα

Βρες μας στα Social Media