Μεταπηδήστε στο περιεχόμενο
1940
Ένα όραμα παίρνει σάρκα και οστά!

Το 1943 ο Ιωάννης Αναστασόπουλος και η σύζυγος του Χρυσούλα ιδρύουν στα Καλάβρυτα την ποτοποιΐα «ΚΡΙΝΟΣ». Η επιχείρηση γρήγορα κατακτάει το κοινό της Αχαΐας με την ποιότητα των προϊόντων της. Παράλληλα με την ποτοποιία, αναπτύσσεται και η παραγωγή αναψυκτικών.

1950
Νέα έδρα, νέα όνειρα!

Η ποτοποιΐα «ΚΡΙΝΟΣ» καθώς και το κατάστημα λιανικής πώλησης μεταφέρονται στο κέντρο του Αίγιου, στην οδό Ερμού. Αργότερα το κατάστημα -που διατηρείται μέχρι και σήμερα- μετακομίζει στην οδό Πολυχρονιάδη. Η επιχείρηση μεγαλώνει σε αριθμό εργαζομένων χωρίς όμως να χάνει το ανθρώπινο χαρακτήρα της, ενώ συμμετέχει ενεργά σε όλες τις κοινωνικές και πολιτιστικές  εκδηλώσεις της περιοχής.

1960
Δυναμικά μπροστά!

Η οικογένεια Αναστασοπούλου ιδρύει το πρώτο εργοστάσιο ποτοποιΐας και αεριούχων ποτών στο Αίγιο, στην περιοχή Ροδοδάφνη, όπου βρίσκεται ακόμα και σήμερα η πηγή του Φυσικού Μεταλλικού Νερού «ΚΡΙΝΟΣ». Παράλληλα ξεκινούν οι πρώτες επαφές με το εξωτερικό τόσο για τη σύναψη συμφωνιών αλλά και την εισαγωγή καινοτόμων ιδεών στην εταιρεία.

1970
Η 2η γένια στο τιμόνι και Εκσυγχρονισμός!

Το 1971 τα ηνία της εταιρείας αναλαμβάνει ο γιός του Ιωάννη, Κωνσταντίνος Αναστασόπουλος, χημικός και μηχανολόγος, σηματοδοτώντας τη νέα εποχή στην πορεία της. Η χειρωνακτική παραγωγή μετατρέπεται σε βιομηχανική με την αγορά καινούριας αυτοματοποιημένης μονάδας εμφιάλωσης αναψυκτικών.

1980
Ανάπτυξη και νέες, καινοτόμες ιδέες!

Οι πωλήσεις της εταιρείας αναπτύσσονται ραγδαία σε Ελλάδα και σε πολλές χώρες του εξωτερικού. Οργανώνεται τμήμα πωλήσεων και διανομής των προϊόντων της. Η «ΚΡΙΝΟΣ» πρώτη εισάγει στην Ελληνική αγορά την φιάλη μιας χρήσεως (μέχρι τότε κυριαρχούσαν οι επιστρεφόμενες φιάλες) αποκλειστικά για τα αναψυκτικά ΚΡΙΝΟΣ! Μια καινοτόμα ιδέα που εξασφάλιζε ασφαλέστερο προϊόν για τον καταναλωτή.

1990
Επενδύοντας στο μέλλον!

Την τριετία 1996-1999 η εταιρεία πραγματοποιεί μεγάλες επενδύσεις με στόχο την επέκταση των γραμμών παραγωγής της. Η διαδικασία εμφιάλωσης αναβαθμίζεται με την αγορά πλήρως καθετοποιημένων και αυτοματοποιημένων γραμμών  που εξασφαλίζουν απόλυτα αποστειρωμένο περιβάλλον. Ο Κωνσταντίνος Αναστασόπουλος οργανώνει τον κλάδο των εμφιαλωτών ιδρύοντας την Πανελλήνια Ένωση Εμφιαλωτών Νερού και αναλαμβάνει τη θέση του Προέδρου, θέση που κρατάει μέχρι σήμερα. Ακολουθώντας τις τεχνολογικές αλλά και ποιοτικές επιταγές της εποχής, η εταιρεία «ΚΡΙΝΟΣ» λειτουργεί ήδη από το 1996 σύμφωνα με τις απαιτήσεις του Συστήματος Διαχείρισης Ασφάλειας Τροφίμων EN ISO 22000.

2000
Η 3η γενιά αναλαμβάνει τα ηνία!

Από το 2007 γίνεται η είσοδος της 3ης γενιάς της οικογένειας Αναστασοπούλου και τα 5 παιδιά του Κωνσταντίνου να αναλαμβάνουν καίριες θέσεις, με Διευθύνοντα Σύμβουλο τον γιο του, Ιωάννη  Αναστασόπουλο. Η νέα γενιά σέβεται και διατηρεί την παράδοση των διαχρονικών και αξεπέραστων συνταγών της οικογένειας, ενώ αναμορφώνει και εκσυγχρονίζει την εικόνα των προϊόντων της εταιρείας «ΚΡΙΝΟΣ». Συνεχίζοντας τις επενδύσεις και με βλέμμα πάντα προς το μέλλον, η 3η γενιά της ΚΡΙΝΟΣ συνεχίζει να εφαρμόζει με πίστη το «ΠΡΩΤΗ ΜΑΣ ΦΡΟΝΤΙΔΑ, Η ΠΟΙΟΤΗΤΑ» για την κοινωνία, το προσωπικό της, τα προϊόντα της και τους καταναλωτές της.

Βρες μας στα Social Media