Μεταπηδήστε στο περιεχόμενο
Krinos_company
Krinos_company

Εταιρική Κοινωνική Ευθύνη

Για τα αναψυκτικά «ΚΡΙΝΟΣ», Εταιρική Κοινωνική Ευθύνη είναι μια καθημερινή πρακτική που τηρείται για πάνω από 75 χρόνια. 

Η εταιρεία ΚΡΙΝΟΣ είναι η μόνη Ελληνική επιχείρηση που συνεχίζει να εμφιαλώνει τα αναψυκτικά της αποκλειστικά και μόνο σε γυάλινη φιάλη. Μια πρακτική που δεν ωφελεί μόνο στη διατήρηση της ποιότητας του αναψυκτικού αλλά και στην προστασία του περιβάλλοντος. 

Το γυαλί ως υλικό είναι λιγότερο επιβαρυντικό για το περιβάλλον.

ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΜΕ ΑΡΙΘΜΟΥΣ

0
Προγράμματα
0
Μαθητές Δημοτικού
0
Σχολεία
Krinos_company
Αναπαραγωγή Βίντεο

Η εταιρεία ΚΡΙΝΟΣ θέλοντας να διαδώσει το μήνυμα για την προστασία του περιβάλλοντος δημιούργησε και χρηματοδότησε ένα πρόγραμμα περιβαλλοντικής και πολιτισμικής αξίας που απευθύνεται σε παιδιά σχολικής ηλικίας. Με τίτλο «Βάζουμε τα γυαλιά στο πλαστικό», η εταιρεία διενεργεί ένα βιωματικό εκπαιδευτικό πρόγραμμα για μαθητές του Δημοτικού. 

Στο πρόγραμμα, τα παιδιά μέσα από το παιχνίδι και τα θεατρικά δρώμενα εξοικειώνονται με τα διάφορα υλικά,  μαθαίνουν για τη Γη και τους φυσικούς της πόρους. Μαθαίνουν επίσης να αναγνωρίζουν ποια υλικά είναι ανακυκλώσιμα και ποια όχι και πώς ανακυκλώνονται και επαναχρησιμοποιούνται. Τέλος, ενημερώνονται για το ποιες είναι οι καλές περιβαλλοντικές πρακτικές που θα βοηθήσουν τον κόσμο μας να συνεχίσει να είναι πράσινος και φιλόξενος για όλους μας.

Krinos_company

«Ζώντας» το παιχνίδι και τα θεατρικά, τα παιδιά κατανοούν και συναισθάνονται τις αξίες της οικολογίας και της περιβαλλοντικής συνείδησης, κάνοντας τες αναπόσπαστα κομμάτια της καθημερινής τους ζωής. 

Συνειδητοποιούν δηλαδή τη σημαντικότητα που έχει κάθε μικρή ή μεγάλη πράξη μας και την επίδραση της στον πλανήτη που ζούμε όλοι μαζί.

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΚΟ ΥΛΙΚΟ

Βρες μας στα Social Media